Monday, January 14, 2008

Ett år i färger

Along är ett av det nya orden jag lärt mig det senaste år. Jag är med på i en along som heter "Ett år i färger" och försiggår på Hobbyboden. Vissa alonger har strikta regler, men "Ett år i färger" är ganska fritt. Man deltar i de månader man själv vill, inga höga prestationskrav. I korthet går alongen ut på att visa fram något man gjort i månadens färg. Januari går i blått. Jag har stickat nya sockar till mig själv.


Januari sockar

I helgen har jag sytt ett block till januari månads quiltare (=MQ 2008). Vi är sju deltagare i MQ 2008 och varje deltagare har sin egen månad då man får block från övriga i gruppen. I januari är det Bente i Köpenhamn som får block från de övriga. Hon har önskat sig stjärnor med ljus botten. I februari är det min egen månad och jag har önskat mig block sydda av 1930-tals tyger. MQ 2008 är en listaktivetet på TSQ.


Januariblocket i MQ 2008
Jag gillar olika byten och faller allt som oftast för frestelsen att anmäla mig. Crazy Postcard är ett byte med postkort som pågått under 2007 på Quilt och lapptekniklistan. Det är AnnMarlen som på ett föredömligt sätt hållit i trådarna för bytet. December kortet syddes till Anette.

1 comment:

Käranån said...

Hej!
Du har många järn i elden!! Hur hinner du både sticka o sy? Postkortet var jättefint o alla som stickar sockar beundrar jag för jag kan inte..eller..VILL inte, för det är det tråkigaste jag vet!! Ett par har jag stickat o det räcker.
Gå in på min blogg, jag har något till dig där...