Monday, September 21, 2009

Tilda-kurs och Tom Jones

Åkte på en släng av vanlig influensa i mitten av veckan och var lite bekymrad om den planerade innehållsrika helgen skulle gå om intet. Som tur var kom jag snabbt på benen tillbaka.

I lördags gick jag en Tilda kurs med Käranån. Vilka läckra änglar och tomtar Käranån hade sytt till kurstillfället! Man blir alldeles tagen av allt det fina hon gör. Jag hade planerat att sy en badängel, ett sykit som jag köpte för ett halvt år sen. Jag kom bra igång på kursen och sydde vidare på lördagkväll. Nu återstår endast klänningen att sy. Ska ta bilder av badängeln när klänningen kommit på.

Söndagkväll var också upplevelserik, men på ett annat plan. Jag var nämligen på konsert med Tom Jones i Hartwall-arenan igårkväll. Arenan var nästan fullsatt. Det verkar som "Tjuren från Wales" fortfarande drar publik i Finland. En publik i mogen ålder, det var få ungdomar på plats.

Jag har varit Tom Jones fan länge. Tycker att han har haft en underbar röst och efter att ha upplevt honom live kan jag konstatera att rösten hans håller fortfarande. Däremot tyckte jag mig se att sexglorian har falnat något. Karln närmar sig sjuttiostrecket. Den publika imagen som kvinnokarl?? Tja, åldern tar ut sin rätt oberoende om man är megakändis eller ej.

1 comment:

Käranån said...

Tack för senast!
Jag ser du haft det kul med Tom i H:fors!!