Tuesday, August 11, 2009

Hemma igen

Vi är hemma igen efter besöket hos "Lill-Linnea". Gardinerna blev sydda och upphängda. Till köket valdes en ärtgrön gardin som piffar upp det vitafärgade köket. I vardagsrummet användes gardiner från förra bostaden. Framför det lilla fönstret syddes en hellång panel av stiligt Marimekko-tyg. Till sovrummet valdes lilafärgade gardiner.

Byrån och datorbordet från stormarketen blev monterade efter en viss möda. Trots arbetsbeskrivning blev det först på fjärde försöket som datorbordet blev rätt monterat. Det osade inte, men bra nära var det.

Hörde här om dan berättas om mannen som ringde sin kompis, men det var sonen som svarade. Kompisen frågade vad pappa gör. Sonen svarade: Han svär ihop en bokhylla.

I förra veckan prövade jag på att sy kuber. Det blev ett lyckat test. Med mörka, mellan och ljusa färger kan man skapa illusioner. Så mina kuber är inget annat än en synvilla.


En bild av kub-experimentet.


Det drar bra undan med handsömnadsprojektet. Det 22. blocket i "Not Nearly" är sytt. Det närmar sig! När alla 25 block är färdigsydda tar jag en bild av dem.

1 comment:

jeanette said...

NÄMEN HEJ!!!! NU först ser jag ju att du är tillbaka på banan!!!
Systersonens täcke var ju hur snyggt som helst...
Syns på lördag!