Friday, August 7, 2009

Semester-upplevelser

Är tillsammans med KM på en kortare tur söderöver. Vår dotter - "Lill-Linnea" - har bytt bostad. Lill-Linneas mor och far är nu på plats och bidrar med all sin sakkunskap. Innan vi åkte iväg igår fylldes bilen med symaskin, tyger, trådar, skärtillbehör, diverse skruvmejslar, borrmaskin m.m.

Igår kväll besökte vi en av nejdens större lopptorg samt ortens kvällstorg. Jag gjorde verkliga fynd till Lill-Linnea. Köpte en komplett fyra personers servis, helt oanvänd. Därtill ett halvt dussin kaffemuggar, två tillbringare och en kryddhylla. Allt för 15 €. Billigt, inte sant. Fyndade också annat som kommer med på hemresan, men det är en annan historia...

Idag ska vi ta en tur via stormarketen. Där finns det massor att se, men vi ska koncentrera våra blickar på hyllor, skåp och förstås på tyg.

Under bilturen ner till Lill-Linnea sydde jag ett block "Not Nearly" till. Nu har jag 21 block, endast fyra block återstår. Slutet på handsömnadsprojektet börjar skönjas vid horisonten. På hemresan på söndag blir det kanske ett block sytt till?

Efter turen till stormarketen kommer symaskinen fram. Då ska jag sy gardiner till Lill-Linneas fönster.

1 comment:

Angelika said...

Det lyder som en hyggelig tur med gode fund :-) Jeg er spaendt paa at se dine blokke !